OVER ONS

"WE ZIJN EEN JONG BEDRIJF EN WE WILLEN ONS BLIJVEN BEWIJZEN"

Ervaring

Duijn Teamsport specialiseert zich inmiddels al ruim 15 jaar op het gebied van sportkleding, materialen en promotiekleding. Fulltime zijn we met een compleet team vol energie bezig om het onze klanten naar wens te maken en iedere keer weer een optimaal resultaat te leveren. Daar ligt dan ook ons sterkste punt: Wij leveren kwaliteit.

Betrouwbaar

Wij zijn een jong bedrijf en willen onszelf blijven bewijzen, mond tot mond reclame is voor ons heel belangrijk. Ons doel is de klanten te behouden en een langdurige relatie op te bouwen, we zijn er dan ook trots op dat veel van onze klanten al jaren aan ons zijn verbonden.

Service

Voor ons is goede en snelle service zeer belangrijk. Te allen tijde willen we tevreden klanten en hier zetten we ons dan ook volledig voor in. We willen onze klanten graag ontzorgen aangezien we alle kennis en ervaring in huis hebben voor een goede levering. Hier gaan we redelijk ver in door veel werk uit handen te nemen.

Merken

Wij onderhouden uitstekende contacten met sportleveranciers als Jako, Hummel, Masita, Erima, Derbystar, Nike, en nog veel meer. Hierdoor zijn wij in staat om iedere wens te vervullen.

Snelheid

Door een optimale personele bezetting op alle onderdelen en grote voorraad in sportkleding en accessoires behalen we zeer snelle levertijden, ook onze betrouwbare leveranciers helpen ons hier bij. Doordat we een interne textieldrukkerij hebben, kunnen we bedrukkingen ook bijzonder snel verwerken.

CONTACTGEGEVENS
KLANTENSERVICE
OPENINGSTIJDEN

Duijn Teamsport

De Oude Veiling 24

1689 AA Zwaag

E info@teamsportwinkel.nl

T 0229 299 028

  • Facebook - Black Circle

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

zaterdag

zondag

13:00 - 17:00

09:00 - 17:00

09:00 - 17:00

09:00 - 17:00

09:00 - 17:00

10:00 - 13:00

gesloten

Wij verzenden met POST NL

© 2020 Duijn Teamsport