Over ons

Onze specialiteiten

Teamsport

Het spreekt voor zich dat we vooral heel veel teamsport doen. Het aankleden van teams maar ook hele clubs doen we al sinds 2001! Elk jaar leren wij weer veel bij en kunnen dit ook door zetten naar verbeteringen in ons proces, de kwaliteit en het eindproduct. Daarom durven we best te zeggen dat we een van de koplopers zijn betreft het leveren van een totaalpakket in deze branche!

Ook onze productie aan speciale aanmaak shirts is elk jaar weer hoger. Deze op maat ontworpen en geproduceerde shirts (en eventueel shorts) zijn de basis van iedere teamsport club. Zo zorgen we er voor dat deze clubs er in no time helemaal uniform bij lopen.

Cycling

Ok, we verkopen geen fietsen... maar wel prachtige wielerkleding! Je kunt het van ontwerp tot realisatie helemaal aan ons over laten. Zo zijn er natuurlijk verschillende mogelijkheden: Van een mooie basiskwaliteit tot een geweldige pro-lijn met arm- en been-sleeves, handschoenen en zelfs bandana's. We kunnen het allemaal en zullen je verbazen met een prachtig ontwerp! Een kleine kanttekening is dat er wel minimale aantallen zijn, dus vraag vooral naar de mogelijkheden.

Scholen

De laatste jaren doen we steeds meer voor de scholengemeenschap. Zo hebben veel scholen behoefte aan sportshirts voor de gym, maar ook tenues voor de sportklassen. Daarnaast leveren we ook steeds vaker kleding voor de leraren. Maar wat dacht je van bijvoorbeeld shirts voor de schooluitjes, of veiligheidshesjes voor de wandelgroepen? 

Werkkleding

De oplettende kijker heeft het nieuwe Promowereld logo op de voorpui al gezien. Er is bij het bedrukken en leveren van teamsport en werkkleding veel overlap. Dan is het ook niet geheel onlogisch dat we vaak werkkleding leveren.

Bedrukking van kwaliteitslogo's is het halve werk, waarbij de kleding zelf de andere helft is. Daarom hebben we goede banden met onze merken en drukken we de kleding in onze eigen drukkerij. Zou houden we het oog op kwaliteit en leveren we wat we beloven!

Winkel

Alweer 4 jaar

We kunnen bijna niet geloven dat we al weer 4 jaar in ons nieuwe pand zitten. In onze showroom in Zwaag met een oppervlakte van 850 m2 kunnen we de optimale service bieden aan onze klanten. 

Het magazijn en de drukkerij zijn groot en uitgebreid en daardoor kunnen we nu een nog snellere en betere service bieden! Met maar liefst 3 drukpersen en een goede voorraad is het een stuk makkelijker werken.

Showroom

Onze openingstijden:

MA 13:00 - 17:00
DI   10:00 - 17:00
WO 10:00 - 17:00
DO 10:00 - 17:00
VR 10:00 - 17:00
ZA 10:00 - 13:00