Over ons

Onze specialiteiten

Teamsport

Het spreekt voor zich dat we vooral heel veel teamsport doen. Het aankleden van teams maar ook hele clubs doen we al sinds 2001! Elk jaar hebben we weer veel geleerd en dit ook door kunnen zetten naar verbeteringen in ons proces, de kwaliteit en het eindproduct. Daarom durven we best te zeggen dat we een van de koplopers zijn betreft het leveren van een totaalpakket in deze branche!

Ook onze productie aan speciale aanmaak shirts is elk jaar weer hoger. Deze op maat ontworpen en geproduceerde shirts (en eventueel shorts) zijn de basis van iedere teamsport club. Zo zorgen we er voor dat deze clubs er in no time helemaal uniform bij lopen.

Cycling

Ok, we verkopen geen fietsen... maar wel prachtige wielerkleding! Je kunt het van ontwerp tot realisatie helemaal aan ons over laten. Zo zijn er natuurlijk verschillende mogelijkheden: Van een mooie basiskwaliteit tot een geweldige pro-lijn met arm- en been-sleeves, handschoenen en zelfs bandana's. We kunnen het allemaal en zullen je verbazen met een prachtig ontwerp! Een kleine kanttekening is dat er wel minimale aantallen zijn, dus vraag vooral naar de mogelijkheden.

Scholen

De laatste jaren doen we steeds meer voor de scholengemeenschap. Zo hebben veel scholen behoefte aan sportshirts voor de gym, maar ook tenues voor de sportklassen. Daarnaast leveren we ook steeds vaker kleding voor de leraren. Maar wat dacht je van bijvoorbeeld shirts voor de schooluitjes, of veiligheidshesjes voor de wandelgroepen? 

Werkkleding

De oplettende kijker heeft het nieuwe Promowereld logo op de voorpui al gezien. Er is bij het bedrukken en leveren van teamsport en werkkleding veel overlap. Dan is het ook niet geheel onlogisch dat we vaak werkkleding leveren.

Bedrukking van kwaliteitslogo's is het halve werk, waarbij de kleding zelf de andere helft is. Daarom hebben we goede banden met onze merken en drukken we de kleding in onze eigen drukkerij. Zou houden we het oog op kwaliteit en leveren we wat we beloven!

Winkel

Verhuisd

We kunnen bijna niet geloven dat we al weer ruim een jaar in ons nieuwe pand zitten. De vraag naar meer ruimte was groot en daarom zijn we ook erg blij dat we op onze nieuwe locatie zitten. Met een oppervlakte van 850 m2 kunnen we wel even toe!

Het magazijn en de drukkerij is ook een stuk uitgebreid en daardoor kunnen we nu een nog snellere en betere service bieden! Met 2 drukpersen en veel op voorraad is het een stuk makkelijker werken.

Showroom

Uiteraard ben je welkom om langs te komen in onze nieuwe showroom. Al is het om kleding te passen, of even lekker door alle artikelen te neuzen. We raden wel altijd aan om de bestellingen zoveel mogelijk online te doen. Dit heeft natuurlijk te maken met het COVID virus, maar ook de snelheid van het verwerken van de orders.


Onze openingstijden:

MA 13:00 - 17:00
DI 09:00 - 17:00
WO 09:00 - 17:00
DO 09:00 - 17:00
VR 09:00 - 17:00
ZA 10:00 - 13:00

Nieuws

Een nieuwe website!

Voor ons de volgende stap was een mooie website met een geïntegreerde webwinkel waarbij ons gehele assortiment te zien is. Op dit moment zijn nog niet alle merken online, maar beetje bij beetje komt er steeds meer op de webwinkel te staan. Mocht je voor nu dus een artikel missen, schroom dan niet om contact op te nemen.